Pani Puri made Easy & Quick
Pani puri and mix chaat, a common snack in Nepal, Also popular in India.
पनी पुरी और मिक्स चाट, नेपाल में एक आम नाश्ता, भारत में भी लोकप्रिय है।
DIRECTIONS FOR USE
PURIS _ Heat oil up to frying temperature (180° - 185°C) and simmer the gas. Fry Puris for 8-12 seconds, till proper expansion.
PURIS _ फ्राइंग तापमान (180 ° - 185 ° C) तक तेल गरम करें और गैस को उबालें। उचित विस्तार तक 8-12 सेकंड के लिए पूरियों को भूनें
PUDINA PANI _ MIX pudina pani Powder in 750 ml chilled water and stir well. May dilute as per taste.
पुदिना पानी _ मिक्स पुदीना पनी पाउडर 750 मिलीलीटर ठंडे पानी में डालें और अच्छी तरह हिलाएं। स्वादानुसार पतला कर सकते हैं।
KHAJUR IMLI CHUTNEY_ MIX khajur Imali chutney powder in 50 ml warm water; stir well, and let it rest for 2 minutes before use.
खाजुर इमली चटनी _ मिक्स खजूर इमली की चटनी पाउडर 50 मिलीलीटर गर्म पानी में; अच्छी तरह से हिलाओ, और उपयोग करने से पहले इसे 2 मिनट के लिए आराम दें।
Pani puri is also known as
Street Food
Food and Drink
Vegan Food
Indian Desi Food
Snack Food
Pani Puri
Ready to Eat
Chatpata Chatkaredar Taste
INGREDIENTS
Puries :- Whole wheat Flour (Atta), Refined wheat flour (maida), Maize strach, tapioca starch,lodised salt, semolina, refinedpalmolein oil, turmeric &raising
Agent (sodium hydrogen carbonate).
PUDINA Pani Powder:- Dried mango, lodsed salt, Dried mint leaves (20%), Black salt, cumin, acidity regulator, Ginger, chilli, Pepper black, Dried coriander leaves, Dried green chilli .
KHAJUR Imli chutney:- Sugar, Dried tamarind, Dried dates, lodised salt, cumin, Maize strach, Pepper black, chilli & Dried coriander leaves.
Easy way to prepare Pani puri Recipe at home
जवाब देंहटाएं